اقدامات لازم برای کار کردن با سیستم فلزیاب را بدانید .

تمامی سیستم های موجود در دنیا برای کارکردن ، نیازمند انجام اقداماتی قبل از کار یا حین کار می باشند . سیستم فلزیاب هم از این موضوع مستثنی نیست . باید همه ی کار هایی که نیاز است ، توسط کاوشگر به درستی انجام شود تا بهترین جواب را از سیستم فلزیاب گرفت . این اقدامات هر چند ساده و پیچیده باشد ، کاوشگر مجبور است آن ها را انجام دهد . دانستن چنین اقداماتی به کاوشگر کمک می کند تا ارتباط بهتری با سیستم فلزیاب بر قرار کند . همچنین درصد خطا و اشتباه کرن اپراتور را نیز به صفر می رساند . ما امروز قصد داریم تا به برخی از این کار های مهم اشاره کنیم و آن ها را مورد بررسی قرار دهیم پس تا آخر این مطلب با ما همراه باشید .

equinox 800 1 - اقدامات لازم برای کار کردن با سیستم فلزیاب را بدانید .

قبل از بالانس کردن سیستم فلزیاب مطمئن شوید محلی که بالانس می کنید فلزی وجود نداشته باشد .

این نکته بسیار از اهمیت بالایی برخوردار است ، پس نمی توان از کنارش به همین سادگی رد شد . شاید برای شما سوال باشد که وجود داشتن یا نداشتن فلز در محلی که سیستم فلزیاب بالانس می شود چه تاثیری دارد . برای پاسخ این سوال باید بدانیم که سیستم های فلزیاب نقطه زن با استفاده از پالس و فرکانس کار می کنند . این فرکانس ها از طریق لوپ ها منتشر می شود و این فرکانس ها به هیچ چیزی جز فلزات واکنش نشان نمی دهند .

پیشنهاد می شود این مطلب را هم بخوانید : فلزیاب اصل با تقلبی چه تفاوتی دارد ؟

هنگامی که سیستم فلزیاب را بالانس می کنیم دستگاه خود را با شرایط محیط تطبیق می دهد . وقتی در محلی که لوپ قرار دارد و می خواهیم سیستم فلزیاب را بالانس کنیم ، فلز وجود داشته باشد ، سیستم آن فلز را جزئی از محل کاوش می داند . از این رو دستگاه فلز را ذرات یا فلزات مزاحم می شناسد . برد و قدرت پالس هایی که می فرستد را کاهش می دهد و در نهایت این موضوع باعث می شود تا از قدرت سیستم فلزیاب کاسته شود . مثلا اگر دستگاه خریداری شده 3 متر کاوش کند ، ممکن است در چنین شرایطی 2 متر بزند . به همین علت همیشه توجه داشته باشید فلزی در منطقه ی بالانس دستگاه وجود نداشته باشد .

gold x finder gdi long range locator 1 1 1024x925 - اقدامات لازم برای کار کردن با سیستم فلزیاب را بدانید .

هنگام بالانس کردن سیستم فلزیاب لوپ را به زمین نچسبانید .

حذف ذرات یکی از ویژگی های مهم در سیستم های فلزیاب می باشد . این ویژگی به قدری مهم می باشد که اگر در سیستم فلزیاب وجود نداشته باشد به معنی این است که آن سیستم به هیچ دردی نمی خورد . بدون شک منطقه ای وجود ندارد که ذرات و املاح معدنی نداشته باشد . اما این ذرات و املاح معدنی ممکن است در برخی مناطق بیشتر و در مناطقی کم تر باشد . طبق بررسی ها ، خاک بیشتر مناطق کشور ما دارای ذرات بیشتری است . پس در نتیجه اگر سیستم فلزیابی داشته باشیم که این ویژگی را نداشته باشد به هیچ نتیجه مطلوبی نخواهیم رسید . تمامی سیستم های کاوش فلزیاب دارای حذف ذرات و املاح معدنی هستند .

اما نکته ای که کاوشگر باید به آن دقت کند این است که به هیچ عنوان نباید لوپ را هنگام بالانس کردن روی زمین قرار دهد . کاوشگر نباید لوپ را به زمین بچسباند و حتما باید لوپ را 15 الی 20 سانتی متر از زمین فاصله دهد . این کار باید در تمامی دستگاه ها انجام شود . درست است که سیستم های فلزیاب دارای حذف ذرات هستند ولی اگر این کار را نکنیم ، دستگاه به ذرات و املاح معدنی حساس می شود و بیشتر مناطق صدا می دهد . این کار را انجام می دهیم تا دستگاه ذرات را ضعیف بگیرد و احتمال خطا را به صفر برسانیم .

بالانس دستگاه را به هم نریزید .

همانطور که می دانید سیستم های فلزیاب برای اینکه خود را با شرایط محیطی تطبیق دهند باید بالانس شوند . برخی از دستگاه ها به صورت خودکار بالانس می شوند ، یعنی با فشاردن یک دکمه این کار انجام می شود . برخی دیگر که اکثرا قدیمی هستند به صورت دستی بالانس می شوند . اما مسئله که مهم است و باید آن را بدانیم ، این است که دستگاه ها باید دارای ثبات بالانس باشند . ثبات بالانس یکی از ویژگی های دستگاه ها می باشد . اگر این ویژگی را فلزیاب نداشته باشد به طور پی در پی باید بالانس شود و خود را با شرایط زمین مطابقت دهد . اما اگر ثبات بالانس بیشتری داشته باشد کاوشگر می تواند مدت زمان بیشتری را با سیستم کار کند بدون آنکه مجبور باشد پشت سر هم فلزیاب را بالانس کند .

پس هدف از بیان مطلب بالا این است که شما با ثبات بالانس دستگاه ها آشنا شوید . از این رو دقت داشته باشید ، اگر می خواهید سیستم فلزیابی بخرید حتما ثبات بالانس دستگاه را مورد آزمایش و بررسی قرار دهید . کاوشگر وقتی می خواهد کاوش کند مجبور است حرکت کند و نمی تواند ثابت باشد از این رو سیستمی اگر ثبات بالانس نداشته باشد با کوچکترین حرکت دست کاوشگر بالانسش به هم ریخته می شود . حتما توجه داشته باشید که درست است دستگاه هایی که دارای ثبات بالانس بیشتری است با حرکات دست کاوشگر به هم نمی ریزد ولی تا حدی که این حرکات ریز و کوچک باشند . اگر لوپ سیستم فلزیاب یک حرکت ناگهانی ببیند با اینکه ثبات بالانس دارد ، باز هم بالانسش به هم ریخته می شود مثلا کاوشگر به صورت ناگهانی دستش را بالا بیارد .

gpx6000 feature 6 - اقدامات لازم برای کار کردن با سیستم فلزیاب را بدانید .

دستگاه را به خوبی تنظیم کنید .

همه ی سیستم های فلزیاب با توجه به ساختارشان یکسری تنظیماتی دارند . این تنظیمات ممکن است در برخی از آن ها زیاد و در برخی کم باشد . اپراتور برای اینکه بتواند به خوبی و آسودگی با دستگاه کار کند باید تنظیمات دستگاه را به خوبی بشناسد . همه ی سیستم های فلزیاب اصل و اورجینال در کنار دستگاه دفترچه راهنما دارند که به خوبی همه ی تنظیمات مربوطه را نوشته است . کاوشگر باید با حوصله تک تک آن ها را مطالعه کند تا هنگام کار کردن به مشکل برخورد نکند و بتواند ارتباط خوبی با دستگاه برقرار کند . البته مجموعه هایی که کارشان فروش سیستم های فلزیاب می باشد در هنگام خرید همه ی تنظیمات را به مشتری آموزش می دهند که کاوش فلزیاب یکی از آن ها است .

همانطور که گفتیم این تنظیمات زیاد است که قصد داریم در مطلبی جداگانه به آن بپردازیم . اگر بخواهیم یکی از مهم ترین این تنظیمات را بشناسیم ، می توانیم به گزینه ی sens یا همان sensitive (حساسیت) اشاره کنیم . حساسیت ، همانگونه که از اسمش مشخص است ، حساسیت دستگاه را بالا یا پایین می کند . این گزینه بیشتر برای حذف ذرات کاربرد دارد . از آنجایی که همه ی مناطق به خاطر شرایط اقلیمی و منطقه ای یکسان نیستند ، پس ذرات همه ی مناطق هم با هم برابر نیست . این گزینه باید نسبت به ذرات و املاح معدنی که ممکن است کم یا زیاد باشد به گونه ی صحیح تنظیم شود تا دستگاه به اشتباه و خطا ذرات و املاح معدنی را فلز تشخیص ندهد .

برای دیدن نحوه کارکرد سیستم ها به اینستاگرام کاوش فلزیاب بروید .